وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن
ژله رويال ماده ي است که به وسيله يک جفت غده مغزي زنبوران کارگر پرستار در سنين 3 تا 12 روزگي ترشح و مورد استفاده ملکه در تمام طول عمر و نوزادان زنبور کارگر در مراحل اوليه رشد لارو به مدت سه روز قرار مي گيرد. ژله رويال هميشه به طور مستقيم به ملکه يا لارو کارگر داده شده و در کندو ذخيره نمي شود. تنها زمان ممکن براي برداشت ژله رويال زمان پرورش ملکه در مقطع بچه دهي کلني مي باشد. آنچه ملکه را از زنبوران کارگر متمايز مي سازد نحوه تغذيه در طول مراحل ليسه اي ( شفيره اي) است. در واقع تمامي تخم هاي ماده مي توانند به يک زنبور ملکه تبديل شوند اما اين تنها زماني ممکن است که طي تمامي مراحل تکامل، شفيره ها همچون يک زنبور ملکه مورد مراقبت قرار گيرند و از ژله رويال تغذيه شوند. پرورش ملکه که توسط مکانيسم هاي پيچيده اي در درون کندو تنظيم مي شود، يک سري کنش و واکنش هاي هورموني و شيميايي در شفيره  جوان به وجود مي آورد که موجب تبديل شفيره به زنبور ملکه مي شود. يک زنبور ملکه از خيلي جهات با يک زنبور کارگر متفاوت است:

1) از جهت ساختاري (زيست شناختي):

زنبور ملکه داري اندام تناسلي است در حالي که زنبورهاي کارگر متناسب با کارشان داري اندام هايي همچون کيسه هاي ويژه جمع آوري گرده، آرواره هاي زيرين قوي تر، غدد غذايي نوزادان و غدد موم سازي هستند.

2) از جهت دوره تکامل:

به طور متوسط يک زنبور ملکه مرحله شفيره گي را طي 16 روز طي مي کند، در حاليکه زنبوران کارگر اين مرحله را طي 21 روز طي مي کنند.

3) از جهت دوران حيات:

برخلاف زنبور کارگر که تنها 45 تا 60 روز زنده است، زنبور ملکه تا 5 سال عمر مي کند.

4) از جهت رفتاري:

ملکه روزانه مي تواند تا بيش از 200 تخم بگذارد، و با متساعد کردن بوي خود در فضاي کندو ضمن عقيم کردن زنبوران کارگر، نظم پيچيده ي را در کندو ايجاد مي کند. زنبور ملکه داراي اندامي به مراتب درشت تر ئ از نظر زيبایي، متناسب تر و شکيل تر است.

... و تمامي ا ين ويژگي ها که زنبور ملکه را از زنبور کارگر

متمایز

مي سازد به دليل مصرف ژله رويال در دوران شفيره گي است
برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
 

لامپ کم مصرف

نتایج تحقیقات نشان می دهد اشعه ی فرابنفش که مقداری از آن در نور لامپ های کم مصرف هم وجود دارد عوارض مختلفی بر روی پوست و چشم دارد که از جمله مهم ترین این عوارض، لکه های پوستی، پیری پوست و آب مروارید است. 

لامپ های کم مصرف با نور سفید و یا فلورسنت نیز همانند هر منبع نوری مجموعه ای از نورهای(مرئی، فرابنفش و مادون قرمز) را دارند که اگر استانداردهای لازم در خصوص ساخت این لامپ ها به کار گرفته نشود، آسیب های جدی به سلامت فرد وارد می کنند.

عوارض پوستی

به طور کلی نورها به سه بخش نورهای مرئی، نورهای با امواج فرابنفش و نور با امواج مادون قرمز تقسیم می شوند که هر منبع نوری این سه نوع نور را در خود دارد.

بیشترین آسیبی که به انسان می رسد از جانب امواج ماورای بنفش است که این آسیب ها با گذشت زمان و در درازمدت به پیری پوست، لکه های پوستی، سوختگی و قرمزی پوست و در موارد شدید هم منجر به سرطان پوست منجر می شود.

اشعه ی فرابنفش(یو. وی) موجود در نور آفتاب و یا لامپ های کم مصرف با تحریک سلول های رنگدانه ساز پوست، موجب افزایش بروز لکه های پوستی و بروز کک و مک در پوست افراد در معرض این نورها می شود.

بررسی های انجام شده نشان می دهد میزان تابش پرتوهای اشعه ی ماوراء بنفش از یک لامپ معمولی فلوروسنت بیش از 2800 نانومتر بوده که این مقدار از اشعه ی تابیده شده به پوست، موجب تغییرات پاتولوژیک در سلول های پوست می شود.

افرادی که پوست حساسی دارند بیش از سایرین از این لامپ ‌ها آسیب می‌ بینند چون میزان پرتو ناشی از آن ها از لامپ ‌های معمولی بیشتر است.

کارشناسان انجمن پوست انگلیس معتقدند لامپ ‌های کم مصرف موجب تسریع ابتلا به بیماری ‌های پوستی و از جمله سرطان پوست و همچنین سرگیجه و میگرن در افراد مبتلا به صرع می ‌شوند.

اشعه ی فرابنفش نور خورشید با انواع مختلف UVA، UVB و UVC برای پوست مضر هستند. دو اشعه ی نوع A و B اشعه هایی هستند که از نور خورشید به زمین می رسند و به بروز مشکلاتی در پوست می انجامد. تحقیقات نشان می دهد که مقدار اندکی از این اشعه ی فرابنفش در نور لامپ های کم مصرف هم وجود دارد.

دکتر محمد گلشنی دبیر انجمن متخصصین پوست ایران در این زمینه می گوید هر چند مقدار این اشعه در لامپ های با نور سفید(لامپ های مهتابی و کم مصرف) کم است اما چنان چه فرد بری مدت طولانی در معرض آن ها باشد در درازمدت می تواند باعث کدری، تیرگی و ایجاد لک در پوست شود.

وی گفت: افراد بهتر است برای کاهش این مشکل از نورهای زرد و لامپ های آفتابی در منزل استفاده کنند.

به گفته ی دبیر انجمن متخصصین پوست ایران لامپ های با نور سفید باید در فاصله ای بیشتر از دو متر بر فرد تابیده شوند.

این متخصص پوست در پاسخ به این که ترکیب کردن و در کنار هم قرار دادن نورهای سفید و زرد می تواند مشکلات و عوارض نور های مهتابی را کمتر کند گفت: بهترین نور، نور لامپ های آفتابی یا همان نورهای زرد هستند و این ترکیب نمی تواند عوارض نورهای سفید را خنثی کند.

دکتر علیرضا فیروز، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پوست و جذام ایران نیز در این زمینه گفت: با توجه به این که طیف نوری لامپ های با نور سفید مقداری متفاوت از لامپ های معمولی است توصیه می شود افرادی که دارای پوست های حساسی هستند و دچار حساسیت پوستی هستند برای مدت های طولانی، در معرض این نوع نورها قرار نگیرند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: میزان اشعه ی فرابنفش موجود در نورهای سفید در مقایسه با نور خورشید بسیار کمتر است و تنها در صورت مواجه شدن فرد به مدت زمان طولانی و در دراز مدت ممکن است منجر به بروز مشکلاتی در پوست فرد شود.

به گفته ی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پوست و جذام ایران، افرادی که دارای پوست هایی بسیار حساس، پوست های روشن ، کودکان و یا افرادی که از برخی داروهای با عوارض حساسیت پوستی استفاده می کنند بهتر است زمانی که در زیر نورهای سفید به مدت های طولانی قرار می گیرند از کرم های ضد آفتاب و یا سایر روش های محافظت از پوست استفاده کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: طیف نوری لامپ های با نور سفید مقداری متفاوت تر از نورهای معمولی است که برای بسیاری از افراد معمولی ایجاد مشکل نمی کند و تنها در افرادی که دارای پوست های بسیار حساسی هستند در دراز مدت ممکن است موجب بروز برخی مشکلاتی پوستی از جمله تیرگی، پیری و چین و چروک در پوست شود.

کارشناسان انجمن پوست انگلیس توصیه می کنند، بهتر است نور این لامپ ها با استفاده از محفظه های مشبک محصور شود تا پرتوهای مستقیم نور هنگام تابش شکسته و در محیط پخش شود و آن هایی که روزانه بیش از چهار ساعت در معرض این نورها قرار می گیرند باید از کرم ضد آفتاب برای محافظت پوست صورت خود استفاده کنند.

لامپ های فلوروسنت

عوارض چشمی

نور لامپ های کم مصرف علاوه بر این که بر روی پوست عوارض بر جای می گذارد برای بینایی نیز مُضر هستند و به آسیب رساندن به عدسی چشم و قدرت بینایی فرد منجر می شود.

نتایج تحقیقات دانشمندان نشان داده است کسانی که در منازل و یا محل کار خود روزانه بیش از هشت ساعت در معرض نور لامپ های فلوروسنت قرار گرفته اند پنج برابر بیشتر از افراد دیگر دچار بیماری کاتاراکت یا آب مروارید(کدورت عدسی چشم) می شوند.

دکتر پرویز زرین بخش، رییس مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران با بیان این که به طور کلی استفاده از نورهای سفید و لامپ های کم مصرف در فاصله ی نزدیک، به علت این که حاوی مقداری اشعه فرابنفش است به عدسی چشم آسیب می رساند گفت: برای کاهش این آسیب ها باید فاصله خود را با این نورها رعایت کرد.

وی افزود: به منظور محافظت از چشم ها در برابر اشعه ی مُضر نورهای سفید و لامپ های کم مصرف باید فاصله ی حدود سه متر رعایت شود و فرد مستقیما در زیر آن ها قرار نگیرد به همین علت افرادی که از چراغ مطالعه استفاده می کنند ، باید دقت کنند که نور چراغ از نوع سفید نباشد.  این متخصص در خصوص رنگ های سفید و زرد لامپ های کم مصرف گفت: رنگ زرد لامپ های کم مصرف برای چشم مناسب تر است و اشعه ی فرابنفش به کار رفته در نور های سفید، آسیب بیشتری به عدسی چشم وارد می کند.

متخصص بیماری های چشم اظهار داشت: هنگام مطالعه در اتاق هایی که دارای لامپ کم مصرف است باید فاصله حدود سه متر رعایت شود و تابش آن ها نیز بر سطح کتاب یا کاغذ مطالعه، نباید به طور مستقیم باشد.

رییس مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران یادآور شد: بهترین حالت نور هنگام مطالعه باید به این صورت باشد که از سمت چپ مطالعه کننده و از پشت سر بتابد همچنین نور نباید از سطح کاغذ انعکاس داشته باشد. انعکاس نور از سطح کاغذ، به چشم ها آسیب می رساند.

عوارض روحی و روانی

عوارض روحی و روانی نور لامپ های فلوروسنت شامل خستگی زودرس، افسردگی، ضعف و بی حالی، از دست دادن تمرکز، کاهش بازده کاری و افزایش تنش های روحی است.

امواج مُضر خورشید

امواج فرابنفش B با طول موج 290 تا 320 نانومتر، توسط سلول های لایه ی سطحی پوست جذب بیشتری دارند و در همین لایه به پوست آسیب می رسانند. عامل اصلی آفتاب سوختگی و ایجاد سرطان های پوست بیشتر بر اثر همین اشعه است.

امواج فرابنفش A طول موج بلندتری دارند(320 تا 400) و عمیق تر در پوست نفوذ می کنند و علاوه بر سلول های سطحی، سلول های عمقی تر پوست را نیز تحت تأثیر قرار می دهند.

امواج A عامل اصلی پیری زودرس پوست ناشی از آفتاب بوده و همچنین در ایجاد سرطان پوست، به امواج B کمک می رساند.

بنا بر گفته متخصصان پوست و مو استفاده از ضد آفتاب های به طور مرتب و تکرار آن ها در فواصل زمانی متناوب در طول روز می تواند مانع از اثرات منفی اشعه فرابنفش نورها بر پوست شود.

در نهایت این که:

استفاده از لامپ های کم مصرف به دلیل صرفه های اقتصادی که دارند در همه جای دنیا به طور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرند، اما این در حالی است که بنا بر اذعان متخصصان امر سلامت، نور این لامپ ها می تواند عوارضی برای افراد داشته باشد.

امروزه این لامپ ها به خاطر کم مصرف بودن آن در بین مردم، طرفداران زیادی دارد و در سطح وسیعی از ادارات، کارخانه ها و منازل استفاده می شوند و از این رو باید درباره ی مضرات و خطرات ناشی از این نور، اطلاع رسانی کافی انجام شود.

یادآوری این عوارض و مشکلات هر چند هم اندک باشد ضروری است تا راه کارهای لازم برای کاهش آن عوارض ارایه داده شود. در عین حال باید به خاطر داشت که بسیاری از عوارض خود را در دراز مدت نشان می دهند و به صرف این که هم اکنون عارضه ای به چشم نمی آید از آسیب هایی که ممکن است در دراز مدت خود را نشان دهد، نباید غافل شد.

استفاده از لامپ های کم مصرف بدون شک از نظر مصرف کمتر انرژی مطلوب هستند اما متخصصان پوست به این نتیجه رسیده اند که بهتر است در محل هایی که افراد مرتبا در آن ها حضور دارند از این لامپ ها استفاده نشود و در عوض در مکان های عبور و مرور و راهروها و پارکینگ ها و اتاق های انتظار و نظایر آن می توان از این گونه لامپ ها استفاده کرد تا هم در مصرف انرژی صرفه جویی شده باشد و هم این که به سلامت مردم آسیبی رسانده نشود.

برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
 
نگارش در تاريخ دوشنبه 7 آذر1390 توسط مشهور
زباله ها را بر اساس منشاء تولید به سه دسته صنعتی، خانگی و کشاورزی تقسیم می کنند. از دیدگاهی دیگر زباله ها به دو گروه سمی و خطرناک( زباله های دایمی، مواد زاید صنعتی خطرناک وزباله های بیمارستانی) و زباله های غیر سمی ( خانگی و کشاورزی) تقسیم می کنند.

دفع زباله

تلنبار کردن زباله، سوزاندن زباله در محیط یا استفاده از زباله به عنوان خوراک حیوانات، همگی روش هایی غیر بهداشتی هستند و اثرات زیان باری بر محیط زیست دارند.

روش های دفع بهداشتی زباله عبارتند از:

1)دفن بهداشتی: این روش، اولین روشی است که برای دفع زباله مورد استفاده قرار گرفته است. به این ترتیب که زباله ها را در کانال های حفر شده می ریزند و روی آن را با خاک می پوشانند.

فواید این روش عبارتند از:

1-جلوگیری از حالت تعفن زباله

2-احتیاج به نیروی متخصص و تجهیزات خاص ندارد.

این روش ایرادهایی دارد که عبارتند از:

1-آلودگی آب های زیرزمینی که از دفع زباله مهم تر است.

2-مصرف زیاد زمین

2)کمپوست (تهیه کود زباله): کمپوست، تهیه کود از زباله بر اثر رشد و تکثیر باکتری در زباله است و روش های مختلفی دارد. در کمپوست فقط مواد آلی مورد استفاده قرار می گیرد.



 


3)بیوگاز (تهیه گاز از زباله): در اثر اکسیداسیون بی هوازی مواد آلی زباله تولید می شود. گاز متان تولید شده در این روش را می توان برای سوخت و ساز در منزل مورد استفاده قرار داد.

ترجمه تصاویر

***از زباله به گاز

1-زباله های خرد شده به داخل محفظه اولیه سیستم تبخیرسازی ریخته می شوند.

2-گاز و زباله های نسبتا تبخیرشده از میان یک قوس فوق گرم پلاسما به منظور تبخیر کامل زباله عبور می کند.

3-هم گاز(syngas) از وجود مواد سمی یا توکسین ها پاک می شوند.

4-هم گاز پاک برای تولید انرژی یا تبدیل به اتانول، متان یا گازوئیل سنتتیک سوزانده می شود.

5-زباله جامد را می توان به زباله سوزها فرستاد یا اینکه به عنوان مواد ساختمانی از ان استفاده کرد.

6-قوس های پلاسما از طریق عبور از جریانی با ولتاژ بالای محفظهای از گاز ثابت به وجود می اید. پلاسمار فوق گرم پیوندهای مولکولی را می شکند که با این کار زباله را به اجزای تشکیل دهنده اش باز می گرداند.

4)سوزاندن (به طریق بهداشتی): بهترین روش برای دفع زباله های بیمارستانی است. به این ترتیب که زباله های بیمارستان را در گوشه همان بیمارستان در زباله سوز از بین می برند. حرارت موجود در زباله سوزها حدود 1000-800 درجه است که تمام میکروب های زباله را از بین می برد.

برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی

عریف:

 MDF یک محصول پانلی است که از ترکیب الیاف لینگوسلولزی با رزین های مصنوعی یا هر نوع چسب مناسب دیگر تولید می شود. این پانل ها از دانسیته 496 تا 801 کیلو گرم بر متر مکعب (50-31 پوند بر فوت مکعب) در پرس داغ فشرده می شوند. چسبندگی داخلی کامل پانل به وسیله رزین مصنوعی و سایر چسب های آلی حاصل می شود.

در مقایسه با تخته خرده چوب، MDF دارای دانسیته یکنواخت تر در سراسر تخته و لبه های صاف تر و منسجم تر است که در نتیجه آن بهتر می تواند مورد ماشین کاری قرارگیرد. محصول نهایی می تواند به صورت سطح صاف و یا با رگه های دلخواه طرح چوب و... باشد که در این صورت نیاز به روکش شدن (با روکش طییعی و یا لمینت) مرتفع می شود.

(Medium Dencity Fibernation) مخفف MDF است. MDF فیبر با چگالی متوسط است که بصورت فشرده از ضایعات چوب تهیه می گردد و از مقاومت زیادی در مقابل رطوبت برخوردار است.MDFهمواره به عنوان مغز و درون کار در صنعت چوب مورد استفاده قرار می گیرد. آن چه MDF را زیبا می سازد پوشش روی آن است که بسته به نوع کارمتفاوت می باشد. از معروفترین روکش هایMDF می توان PVC ، VINILIUM، HPL و فرمیکا را نام برد. لازم به ذ کر است فرمیکا بسته به نوع ضخامتش متفاوت می باشد.

بنابراین هرچه از روکش های ضخیم تر و مقاوم تر در پوشش MDF استفاده شود جنس مرغوب تری بدست خواهد آمد. MDF نوعی فیبر است که از خرده چوب به هم فشرده تحت فشار و حرارت به وجود می آید. اکنون در بیشتر موارد سازندگان کابینت از MDF به جای تخته سه لائی یا تخته های نئوپان استفاده می کنند.

دلائل استفاده:

1.        چگال بودن MDF ، یعنی زیاد بودن ذرات چوب در واحد حجم آن، محکم و بدون گره بودن این نوع فیبر که به سوراخ کاری و سوهان کاری آن و ایجاد فرم های دلخواه کمک می کند.

2.        سطح آن هموار است.

3.        وجود ذرات بسیار ریز و نرم ، بافت غیر قابل تشخیصی دارد.

4.        این نوع فیبر به راحتی با چسب چوب به هم می چسبد.

5.        سطح آن را می توان رنگ روغن یا رنگ پلاستیک زد و همچنین با لترون یا اچ پی ال یا ملامین روکش کرد.

6.        نسبت به اب مقاومت بیشتری دارد.

  1.  MDF در ساخت کابینت، دیوارهای چوبی، کمد و دکوراسیون داخلی منازل استفاده می شود.

مراحل اصلی تولید:

1- تهیه خمیر:

چوب درختان پس از قطع به صورت گرده بینه به کارخانه وارد می شود. در ابتدا پوست گرده بینه ها توسط دستگاه پوست کن برداشته می شود و سپس در دستگاه های خرد کن (chipper) به خرده چوب تبدیل می شوند. ماده اولیه ممکن است به صورت مازاد کارخانجات چوب بری و سایر صنایع باشد که در صورت نیاز وارد خرد کن ها شده و یا مستقیما وارد مرحله بخار دهی می شوند.

خرده چوب های تولید شده پس از یک مرحله شست و شو (برای تمیز شدن گرد و غبار و...) به منظور بخار دهی (steaming) وارد دیگ بخار تحت فشار می شوند. در این مرحله در اثر حرارت و فشار بخار، لیگنین (که همانند سیمانی الیاف چوب را در کنار یکدیگر نگه می دارد) نرم شده و ساختار سخت چوب به هم می ریزد.

پس از این مرحله، خرده چوب های بخار دهی شده وارد پالایشگر تحت فشار شده و در اثر عامل فشار و چرخش صفحات پالایشگر، الیاف چوبی از یکدیگر جدا می شوند. به منظور جدا سازی کامل لیگنین، الیاف شست و شو شده  و سپس وارد مرحله خشک کردن می شوند.

2- خشک کردن:

الیاف نسبتا مرطوب پس از خروج از پالایشگر به منظور خشک شدن اولیه و ورود به منطقه چسب زنی به یک پیش خشک کن گردان اولیه وارد می شوند. صرف نظر از این که از پیش خشک کن استفاده شود یا خیر، خشک کن های لوله ای شاخصی به منظور کاهش میزان رطوبت الیاف تا سطح رطوبت مورد نظر استفاده می شود.

در تولید MDF معمولا از سیستم های خشک کن لوله ای یک مرحله ای یا چند مرحله ای استفاده می شود. اکثر سیستم های خشک کن لوله ای چند مرحله ای به یک سیستم دو مرحله ای متصلند. در خشک کن های لوله ای چند مرحله ای، یک خشک کن لوله ای اولیه به همراه خشک کن لوله ای دو مرحله ای در ردیف های جداگانه نزدیک یک نقطه انتشار و نیز یک سیکلون باز یافت الیاف وجود دارد.

گرمای مور نیاز خشک کن های لوله ای از طریق سوزاندن مستقیم پروپان، گاز طبیعی و یا روغن تقطیر و یا گرمای مستقیم فراهم می شود.

3- چسب زنی:

توالی عملیات خشک کردن و چسب زنی، به روشی که رزین ها و سایر مواد افزودنی به الیاف می چسبند، بستگی دارد. رزین های اوره فرمالدئید (UF) متداول ترین چسب ها برای تولید MDF هستند. البته از رزین های دیگری نظیر فنل، ملامین و ایزوسیانات نیز برای این منظور استفاده می شود. برخی کارخانجات رزین ها را به داخل یک چسب زن زمان کوتاه (short retention) تزریق می کنند و برخی دیگر فرمولاسیون رزین را به داخل سیستم نازل ها تزریق می کنند.

اگر رزین به داخل یک چسب زن جداگانه اضافه شود، الیاف ابتدا خشک شده، به وسیله یک سیکلون بازیابی از سیستم هوای داغ جدا و وارد چسب زن می شوند. در چسب زن الیاف با رزین، موم و سایر مواد افزودنی آغشته شده و سپس به داخل مخزن ذخیره الیاف خشک منتقل می شوند. چنان چه از سیستم نازل چسب استفاده شود، الیاف ابتدا با رزین، موم و سایر افزودنی ها در یک خط نازل آغشته شده و سپس از طریق یک مجرا به داخل خشک کن منتقل می شود.

پس از خشک شدن، الیاف به وسیله یک سیکلون بازیابی از سیستم هوای داغ جدا شده و در نهایت وارد مخزن ذخیره الیاف خشک می شود.

4- پرس کردن و تولید تخته:

الیاف آغشته به چسب به وسیله هوا از مخزن ذخیره الیاف خشک به ماشین فرمینگ منتقل و از آن جا بر روی سیستم الک متحرک پیوسته می ریزند. کیک پیوسته تشکیل شده قبل از بارگذاری در پرس داغ می بایستی فشرده شود. پس از فشرده شدن اولیه مقداری اندازه بری صورت گرفته و ضایعات اندازه بری اولیه مجددا به ماشین فرمینگ بر می گردد. کیک الیاف مذکور پس از فشرده شدن و اندازه بری اولیه به پرس داغ منتقل می شود. گرما و فشار لازم به منظور واکنش چسب از طریق پرس فراهم شده و الیاف برای تولید پانل به هم می چسبند.

پرس کیک الیاف ممکن است در یک پرس پیوسته صورت پذیرد، یا کیک الیاف پیش پرس شده ابتدا توسط اره های برش هوا به صورت کیک های جداگانه ای بریده و سپس در پرس های چند طبقه بار گذاری  و سرانجام در پرس داغ نا پیوسته پرس شوند. گرمای صفحات پرس در کارخانجات تولیدMDFمعمولا از طریق بخار یا روغن داغ تامین می شود.

بعد از پرس، تخته ها خنک شده، پس از سنباده زنی اندازه بری و سر انجام به ابعاد مورد نظر بریده می شوند. تخته های تولید شده می توانند رنگ شوند و یا با پوشش های ملامینه روکش شوند و در نهایت محصول نهایی به منظور حمل به محل استفاده بسته بندی می شود.

برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
 
 

وقتى صحبت از ارزش غذايى رنگ ها مى شود، بايد گفت هيچ رنگى بر رنگ هاى ديگر برترى ندارد؛ براى اين كار به طيف كاملى از رنگ ها احتياج داريم تا ببينيم هر رنگ چه فوايدى دارد.

سبز: غذاهاى سبز رنگ حاوى مواد شيميايى ضد سرطان هستند مثل انواع ايزوتيوسيانيت ها. در عين حال آنها حاوى لوتئين و زيزانتين هستند كه اين دو آنتى اكسيدان خطر از بين رفتن شبكيه را كه يكى از علل اصلى نابينايى است، كاهش مى دهند.

 

 

زرد: غذاهاى زرد مملو از ويتامين C هستند و در عين حال برخى از صدمات ناشى از راديكال هاى آزاد روى پوست را كاهش مى دهند.
 

نارنجى: اين ميوه ها حاوى بتاكاروتن هستند كه باعث تقويت سيستم ايمنى مي شوند و از آسيب هاى ناشى از راديكال هاى آزاد كه باعث پيرى زودرس مى شوند پيشگيرى مى كنند. مواد مغذى ميوه هاى خانواده سيتروس (مركبات) باعث بهبود سلامت دهان مى شوند.

 
قرمز: مواد غذايى قرمز رنگ ليكوپن دارند. اين ماده يك ضد سرطان شناخته شده است. اسيد الاجيك موجود در اين محصولات نيز خطر آسيب ديدن DNA را كاهش مى دهد. فلاوينوئيدها كه عمدتا در گيلاس، آلبالو و خانواده توت (تمشك و شاتوت و بلوبرى) يافت مى شوند، قدرت تدافعى آنتى اكسيدان ها را افزايش مي دهند، از سلول ها در برابر صدمات ناشى از راديكال هاى آزاد محافظت مى كنند. به حفظ عملكرد قواى استدلال و منطق در مغز كمك مي كنند و جلوى پيرى را مى گيرند.

 

 
  

بنفش: انگور و كلم بنفش حاوى آنتوسيانين هستند كه از سلول ها در برابر آسيب هاى اكسيداسيون محافظت مى كنند و در نتيجه آن ظهور علائم پيرى به تاخير مى افتند. اين مواد مغذى كه مسئول رنگ تيره ميوه ها هستند به فرآيند درك و استدلال كمك مي كنند و ساير آنتى اكسيدان هاى موجود در آنها نيز ضد سرطان هستند.
 

 

سفيد: پياز، سير، پيازچه و موسير حاوى آليسين و كوئرستين هستند كه هر دو آنها خطر حمله قلبى را كاهش مي دهند و به عملكرد سيستم ايمنى بهبود مى بخشند. گل كلم نيز حاوى سولفورافان است كه يك ماده ضد سرطان به شمار مي رود.
 
برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی

درباره وبلاگ

به نام خالق هستی .به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ توسط قاسمی دبیر حرفه وفن طراحی گردیده است.اميد است همکاران، دوستان و دانش آموزان عزيز با نظرات و پيشنهادات سازنده خود،در هر چه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ مرا ياري نمايند.
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 21
بازدید ماه : 45
بازدید کل : 574345
تعداد مطالب : 445
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1