وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن
بلدرچين وفوايد آنبلدرچين پرنده اي پرجنب و جوش و گوشت آن بسيار لذيذ ميباشد ، از لحاظ علمي ماده اي به نام "گليکوژن"در سلولهاي ماهيچه اين پرنده وجود دارد و هرچقدر ماهيچه در طول زندگي اين پرنده فعال باشد گوشت آن لذيذتر است. به همين دليل گوشت بلدرچين از گوشت مرغ و ديگر ماکيان برتري دارد.
از ديگر مزاياي اين پرنده اين است که بعد از طبخ به دليل وجود سلولهاي پيچيده پيوندي در اثر پخته يا بريان شدن به هيچ وجه متلاشي نميشود و پرنده ترکيب خود را کاملاً حفظ کرده و در پذيراييها ، زيبايي و آرامش فراواني به سفره ميدهد.
ارزش پروتئين موجود در گوشت اين پرنده 913/24 درصد است و اين در حاليست که انواع اسيدهاي آمينه کمياب که در ساير پروتئينها يافت نميشود ، در گوشت اين پرنده به وفور وجود داشته باشد. به همين دليل در اغلب نقاط دنيا پزشکان براي افراد مسن و از کار افتاده که احتياج مبرمي به ترميم سلولهاي از دست رفته بافتهاي خود را براي حفظ و بازيابي سلامت و شادابي خود دارند، مصــــرف گوشت بلدچين را تجــــويــــز مينمايند.
از طرف ديگر وجود عناطر معدني کمياب و ويتامينهاي عديده در گوشت اين پرنده آن را براي امراض صعب العلاج همچون « آسم ، تشنج ، فشار خون ، ضعف اعصاب و يا در مواردي ناراحتي هاي رواني و عقب افتادگيهاي جسمي و رواني و همچنين بيخوابي همچون داروي معجزه آسا ميباشد» .
خواص درماني گوشت و تخم بلدرچين!
1- سرشار از امگا3
2- غني از آهن / ويتامينهاي آ ، ب ، ث / اسيدهاي آمينه و ميکرو المانها
3- توصيه شده براي دوران بارداري – سنين رشد
4- تنظيم سيکل خواب / افزايش مقاومت بدن
5- عاري از کلسترول مضر / مناسب براي شير خواران
6- تنظيم سيستم عصبي ، قلبي و گوارشي
7- استحکام عضلات و استخوان ها
8- افزايش تمايلات جنسي
9- دفع مواد راديو اکتيو و سرطان زا
10- در کشور ژاپن به عنوان بخشي از صبحانه کودکان نيز مورد استفاده قرار ميگيرد.
11- بدليل حجم کم تخم بلدرچين و ميزان بالاي پروتئين آن نسبت به تخم مرغ ، براي ورزشکاران بخصوص بدنسازان عزيز نيز توصيه ميشود.
برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی محققان ژاپنی کشف کردند که کرم ابریشم توانایی ویژه ای در تولید آنزیمی دارد که با کمک این آنزیم می تواند مواد قلیایی سمی موجود در برگهای درخت توت را هضم کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان دانشگاه توکیو که نتایج تحقیقات خود را در مجله Journal of Biological Chemistry منتشر کرده اند دریافتند که کرمهای ابریشم توانایی منحصربه فردی دارند. درحقیقت این کرمها می توانند بدون هیچ مشکلی مواد سمی قلیایی (آلکالوئیدها) موجود در برگهای درخت توت را بخورند. این محققان با بررسی دستگاه گوارش کرم ابریشم دریافتند که در معده این کرم نوعی آنزیم تولید می شود که می تواند قند ساکاروز را به قند فروکتوز تبدیل کند. برگهای درخت توت که غذای اصلی کرمهای ابریشم هستند محتوی میزان زیادی آلکالوئید است. این آلکالوئید که بسیار سمی است آنزیمهایی را که توانایی گوارش ساکاروز را دارند متوقف می کند. این دانشمندان کشف کردند که کرم ابریشم نوعی آنزیم با عنوان "بتا- فروکتوفورانوکسیداز" تولید می کند. این آنزیم مسئول هیدرولیز قند ساکاروز به فروکتوز است و عملکرد آن با این آلکالوئیدها متوقف نمی شود. این محققان ژنوم کرم ابریشم را مورد بررسی قرار دادند و دو ژن را بر رمزگذاری آنزیم "فروکتوفورانوکسیداز" شناسایی کردند که تنها یکی از آنها به طور موثری در این کرم بیان می شود. این ژن که BmSuc1 نام دارد می تواند کرم ابریشم را در مقابل مواد سمی موجود در برگ توت مقاوم کندبرچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
گوشت شترمرغ با گوشت حیوانات کشتاری دیگر فرق دارد؛ از جمله این تفاوتها میزان پایین چربی، ترکیب مناسب آمینو اسیدها و درصد بالای آمینواسیدهای اشباع و غیراشباع است. این گوشت دارای موادمعدنی ضروری مانند روی، منیزیم و ویتامینهای B1، B2 و نیاسین است.
برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی محققان دانشگاه لوکسمبورگ به پاسخ این سوال که چرا پسران بیشتر از دختران به موضوعات علمی علاقهمندند دست یافتند. براساس مطالعات اخیر، دلیل اصلی این امر مطرح شدن موضوعات علمی در فضایی کاملاً مردانه است. به گفته این محققان چنانچه مفاهیم علمی در فیزیک، فناوری اطلاعات و آمار به روشی زنانه مطرح شوند، علاقهمندی دختران افزایش و به موازات آن در مورد پسران کاهش مییابد. دختران به طور ناخودآگاه به موضوعاتی از قبیل "چگونه لیزر در جراحیهای زیبایی مورد استفاده قرار میگیرد" و " نحوه محاسبه احتمال سقط جنین" علاقمندی بیشتری نشان میدهند و میتوان قوانین علمی و طبیعی را در قالب یک سبک زنانه به آنها آموزش داد. برای مثال نحوه محاسبه نیروهای لازم برای بلندشدن سفینه هیچ جذابیتی برای دختران ندارد. محققان در ادامه میگویند: دختران به مسایل اجتماعی و واقعی تمایل بیشتری نشان میدهند و این درحالی است که یافتههای مکانیکی و تکنولوژی برای پسران مهیجتر است. محققان براین باورند که توجه به تفاوتهای دختران و پسران حتی از سنین کودکی تاثیر بسزایی در شکلگیری شخصیت و آینده آنها در بزرگسالی دارد.
برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
به طور معمول چند ساعت پس از تمیز کردن دندانها، لایه نازکی سطح دندانها را می پوشاند. هر چه زمان می گذرد، ترکیب میکروبی موجود روی این لایه تغییر می کند و باکتریهای پوسیدگی زا تکثیر می شوند.
چنانچه فرد از موادغذایی پوسیدگی زا شامل کربوهیدرات های قابل تخمیر(مانند نشاسته، بیسکوییت و...) و مواد شیرین (قند، شکر، تنقلات شیرین و...) استفاده کند، این مواد به وسیله باکتریهای پوسیدگی زای موجود در دهان تخمیر شده و اسید تولید می شود. اسید حاصل، مواد معدنی مینا، عاج و سمان را حل می کند و در نهایت روی دندان لکههای سفیدی تشکیل می شود (البته هر لکه سفیدی پوسیدگی نیست و در صورت تردید باید با دندانپزشک مشورت کرد).
در صورتی که رژیم غذایی فرد سرشار از مواد پوسیدگی زا باشد و این مواد مرتب مصرف شوند، روند پوسیدگی تسریع شده و این لکههای سفید به حفره تبدیل می شوند که در نهایت، موجب آسیب عصب دندان و بروز درد و ناراحتی می شود.
بنابراین یکی از راههای پیشگیری از پوسیدگی دندان، کنترل مصرف شیرینیهاست. توجه به این امر مهم است که به خصوص مواد شیرینی که حالت چسبنده دارد، در شیارهای سطح دندان نفوذ کرده و سختتر از سایر مواد غذایی، از سطوح دندانی پاک می شوند.
لذا توصیه می شود که مصرف مواد غذایی شیرین، ترجیحاً در وعدههای غذایی باشد و پس از مصرف دندانها با مسواک و خمیر دندان حاوی فلوراید شسته شوند برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی نويسندگان |