وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن
برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
ماهيان گرمابي، ماهياني هستند كه در استخرهاي خاكي وبه صورت پلي كالچر ودر مناطقي كه داراي آب با دماي بين 18-32 درجه سانتي گراد پرورش داده مي شوند.اپتيمم رشد اين ماهيان در دماي 25-26 درجه سانتگراد مي باشد.آب مورد نياز اين مزارع را مي توان از طريق رودخانه،چاه، و .... تامين نمود.بهترين حالت براي تامين آب مزارع گرمابي ثقلي است تا هزينه توليد كاهش يابد. حداقل زمين مورد نياز براي احداث اينگونه مزارع 5هكتار و زمينهاي درجه سه كشاورزي ميباشد. انواع گونه های کپور ماهیان : - کپور معمولی(Common carp)
ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
کرم ابریشم
کرم ابریشم (Bombyx mori (Silkworm از راسته بالپولکداران Lepidoptera و خانواده Bombycidae منشاء اولیه پرورش کرم ابریشم کشور چین بوده و بیش از 5000 سال قدمت دارد. کشورهای اصلی تولیدکننده ابریشم شامل چین(5/57% از تولید جهانی)، ژاپن(2/13%)، هند(3/10)، کره جنوبی(4/5%) و تایلند(1/2%) میباشد.
ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
زهر زنبور عسل
زهر زنبور عسل مايعي است تلخ مزه به رنگ روشن داراي وزن مخصوص(1313/1 )بوي خاص و واكنش اسيدي ، در مجاورت هوا به سرعت خشك ميشود . زهر زنبور مايعي است به رنگ روشن شفاف با بوي مخصوص و با مزه اي تلخ که خاصيت اسيدي داشته و حدود 88درصد آن را آب تشکيل مي دهد.
ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی سيب زميني
سيب زميني بـا نـام علمي سولانوم توبروسوم (solanum tuberosum) يك گياه يك ساله از خانواده تيره گوجه فرنگي (solanacea) ميباشد. گوجه فرنگي، بادنجان و فلفلها نيز جزو همين خانواده محسوب مي گردند. هندي ها در حدود 4 هزار سال پيش نخستين مردماني بودند كه سيب زميني را در آمريكاي جنوبي در پرو كشت دادند. بيش از هزار گونه سيب زميني در سراسر جهان وجود دارد. نام نخست سيب زميني (batata) بوده است كه اسپانيايي ها آن را در قرن 16 به (potato) تغيير دادند. سيب زميني خوراكي در واقع قسمت غده مانند(tuber) ساقه زيرزميني گياه سيب زميني ميباشد. 2نقش غده ی سيب زميني ذخيره غذايي گياه و خاستگاه نسل بعدي سيب زميني ها مي باشد.
ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی نويسندگان |