وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن
موم زنبور عسل
موم، مادهای زردرنگ و نرم و بسیار قابل جذب است که معمولاً آن را زنبور عسل حاصل میکند. موم واژهای فارسی است و در عربی از واژهی «شمع» بدین منظور استفاده میشود. زنبورهاي كارگر هشت غده موم ساز دارند كه در قسمت دروني حلقه هاي شكمي در بخش 4 تا 7 شكمي جا گرفته اند. اندازه هاي اين غده هاي موم به سن كارگر بستگي دارد. ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
ژله ی رویال یا شاهانگبین (به انگلیسی: Royal jelly) از محصولات زنبور عسل میباشد.
این ماده بعنوان غذای ملکه در تمام طول عمر و همچنین نوزادان (نر وکارگر ) در سه روز اول زندگی مصرف می شود. از هر کندو در شرایط مطلوب وبطور تقریبی می توان 500 گرم ژله در سال برداشت کرد. ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی زنبوران كارگر - نر - ملكه
يك صندوق زنبورعسل داراي سه نوع زنبور مي باشد: 1) زنبور كارگر 2) زنبور ملكه 3) زنبور نر ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی زنبورهای یک کندو شامل یک ملکه ، چند صد زنبور نر و چندین هزار زنبور کارگر میباشد. در تابستان و بهار که زنبورها فعالیت زیادی برای جمع آوری شیره دارند کندو ممکن است 7 - 5 کیلو زنبور داشته باشد و تعداد زنبورهای نر در این موقع زیادتر از هر موقع دیگر در کندو دیده شوند. هر یک از این دو نوع زنبور وظیفه خاصی دارند ولی منظوری که یک کندو تعقیب مینماید عبارت از بقای نسل و یا دفاع و نگهداری کندو میباشد و نظر انفرادی در بین نیست و هیچکدام از آنها در نتیجه سعی انفرادی قادر نیستند که برای مدت طولانی زنده بمانند و بنابراین هدف آنها بطور دسته جمعی انجام میگیرد. ادامه مطلب ... برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی نويسندگان |