وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن
سرکه سیب نوعی عصاره جوانی و به تعبیری می توان از آن به عنوان چشمه آب حیات نام برد. فواید و موارد استفاده سرکه سیب ـ جلوگیری از آروغ زدن های متوالی . ـ جلوگیری از عفونت روده ناشی از پرخوری و یبوست ؛ زیرا این محلول باکتری های مضر روده را از بین برده و به عملکرد سم زدایی کبد کمک می کند. ـ برای درمان بی خوابی و خستگی مزمن . ـ توصیه برای افرادی که دچارجرم دندان و التهاب لثه هستند. ـ پیشگیری از بیماری های رماتیسمی و نقرس. ـ برای کم کردن درد واریس پا می توان با سرکه سیب پارا ماساژ داده و با باندی آغشته به سرکه سیب پا را برای مدت 20 تا 30 دقیقه بسته و مقداری از شربت سرکه سیب را خورده تا همراه با ورزش آرام آرام درد واریس را کم کنید. ـ با مخلوط محلول سرکه سیب و آب برای از بین بردن بوی بد دهان با غرغره کردن . ـ مخلوط سرکه سیب و روغن زیتون برای دست های ترک خورده و خشک شده جهت ماساژ توصیه می شود. ـ افرادی که درهنگام مطالعه یا تماشای تلویزیون چشمهایشان زود خسته می شود و یا نسبت به نور حساس هستند ، از نوشیدن سرکه سیب و عسل هرروزصبح نتیجه خوبی خواهند گرفت. ـ نوشیدن سرکه سیب برای افرادی که خونریزی بینی دارند منفعت دارد ؛چون این کار انعقاد خون را سریعتر و ضد عفونی کننده است. ـ سعی کنید غذا های خام و سالادها را با سرکه سیب تهیه کنید تا اسید ها و املاح موجود درسرکه سیب تاثیرخوبی در عملکرد مفاصل داشته و درد مفاصل را کاهش می دهد.
برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی نکات طلایی خانه داری
اگر عسل شما شکرک زده می توانید عسل را در ظرفی كه در آن محكم بسته می شود بریزید، به صورتی كه آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بعدی بگذارید. برای این كه ظرف عسل وارونه نشود یا تكان نخورد، یك جسم سنگین روی آن بگذارید تا ثابت بماند. حالا اجاق گاز را روشن كنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه برمی گردد و دیگر شکرک نمی زند.
برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی نويسندگان |