بسته بندي عبارت است از پوششي كه سلامت كالاي محتوي خود را از مرحله توليد تا مرحله مصرف حفظ مي كند. با بسته بندي كردن مواد غذايي مي توان از ضايعات آن ها جلوگيري كرد. مدت نگه داري مواد غذايي را افزايش داد و مواد غذايي را سالم به دست مصرف كننده رساند.
خصوصيات مواد اوليه بسته بندي :
- براي مواد غذايي سمي نباشد
- بسته بندي در مقابل نور، گرما ، رطوبت ، چربي ،گاز، بو ، اثرات خارجي و ضربات مكانيكي مقاوم باشد.
- ارزان قيمت بوده و به آساني بتوان در ظرف بسته بندي شده را باز كرد
- از نظر شكل ظاهري قابل توجه براي مصرف كننده باشد و كم ترين ضرر را به محيط زيست برساند.
|