حرفه و فن – سال سوم دوره راهنمايي تحصيلي خشك كردن مواد غذايي
وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن

ادامه واحد8
علل اصلي خشك كردن مواد غذايي :

- حفظ كردن مواد غذايي در مقابل فعاليت هاي ميكروبي و آنزيمي
- كم كردن سرعت فساد مواد غذايي
- كم كردن وزن و حجم مواد غذايي براي سهولت و دسته بندي و حمل و نقل
- نگه داري و حفظ مواد غذايي در فصول پربار براي استفاده در فصول كم آبي



  بسته بندي مواد غذايي:

بسته بندي عبارت است از پوششي كه سلامت كالاي محتوي خود را از مرحله توليد تا مرحله مصرف حفظ مي كند. با بسته بندي كردن مواد غذايي مي توان از ضايعات آن ها جلوگيري كرد. مدت نگه داري مواد غذايي را افزايش داد و مواد غذايي را سالم به دست مصرف كننده رساند.
خصوصيات مواد اوليه بسته بندي :
- براي مواد غذايي سمي نباشد
- بسته بندي در مقابل نور، گرما ، رطوبت ، چربي ،گاز، بو ، اثرات خارجي و ضربات مكانيكي مقاوم باشد.
- ارزان قيمت بوده و به آساني بتوان در ظرف بسته بندي شده را باز كرد
- از نظر شكل ظاهري قابل توجه براي مصرف كننده باشد و كم ترين ضرر را به محيط زيست برساند.
 

 


برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی

درباره وبلاگ

به نام خالق هستی .به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ توسط قاسمی دبیر حرفه وفن طراحی گردیده است.اميد است همکاران، دوستان و دانش آموزان عزيز با نظرات و پيشنهادات سازنده خود،در هر چه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ مرا ياري نمايند.
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 61
بازدید کل : 574361
تعداد مطالب : 445
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1