تقلب در مواد غذایی
وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن

 

آب ليمو ترش به دليل سرشار بودن از ويتامين c و طعم و عطر مطبوع همواره به عنوان يك چاشني در تهيه غذا مورد استفاده و توجه خاص مردم قرار دارد و به همين نسبت متاسفانه دستخوش تقلب سودجويان بازار واقع مي شود .

يکي از روش هايي كه متقلبين در تهيه آب ليموي تقلبي پيش مي گيرند به اين ترتيب است که مقداري کاه زبر را با آب ولرم مخلوط کرده و مدتي به حال خود قرار مي دهند . در اين حالت پس از مدت کوتاهي مايع زرد رنگي حاصل مي شود که آن را مدتي روي ليموي آب گرفته و گاه چرخ شده قرار مي دهند. سپس پوست ليموها را جدا کرده و مقداري اسيداستيک يا جوهر ليمو به آن اضافه مي کنند.

در پاره اي از موارد تنها مقداري آب به ليموي آب گرفته و چرخ شده اضافه مي کنند و پس از مدتي مخلوط را به هم زده و قسمت مايع را جدا کرده و مقداري جوهر ليمو به آن اضافه مي کنند.



برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی

درباره وبلاگ

به نام خالق هستی .به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ توسط قاسمی دبیر حرفه وفن طراحی گردیده است.اميد است همکاران، دوستان و دانش آموزان عزيز با نظرات و پيشنهادات سازنده خود،در هر چه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ مرا ياري نمايند.
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 24
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 24
بازدید ماه : 81
بازدید کل : 574381
تعداد مطالب : 445
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1