وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن
نگهداری از میوه و سبزیجات به طوری که بیشترین میزان ویتامینها و فیبرهایشان را حفظ کنند ترفندهای خاصی میخواهد. البته کار سختی نیست کافیست کمی دقت کنید. برای نگهداری بهتر و حفظ خواص بیشتر میوه و سبزیجاتتان با ما همراه باشید... میوهها و سبزیجات، حتی تازهترین آنها، اگر به درستی نگهداری نشوند، مقدار زیادی از ویتامینها و مواد مغذی خود را از دست میدهند؛ بنابراین نگهداری آنها در شرایط مناسب برای حفظ ویتامینها بسیار حائز اهمیت است.
به عنوان مثال، اسفناج پس از دو روز نگهداری در یخچال یک سوم و در دمای محیط 80 درصد ویتامینهای خود را از دست میدهد. در واقع باید گفت که هوا، آب و نور قاتل ویتامینها هستند. نگهداری مواد غذایی در یخچال بهترین راه برای حفظ مواد مغذی آنهاست. دمای پایین مواد غذایی را تازه نگه میدارد، سرعت رشد میکروبهای خطرناک را به تأخیر میاندازد و اجازه نمیدهد خواص آنها از بین برود. برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
نويسندگان |